Ευθυγράμμιση αυτοκινήτων

Ευθυγράμμιση τροχών αυτοκινήτου

Ευθυγράμμιση λέγεται η πράξη που κάνουμε ώστε όλα τα μέρη της ανάρτησης και όλα τα μέρη της κατεύθυνσης να είναι τοποθετημένα σωστά και οι τροχοί να βρίσκονται σε ευθεία.

Μια κακή ευθυγράμμιση έχει τα ίδια κακά και επικίνδυνα αποτελέσματα με ίδια με εκείνα μιας κακής ζυγοστάθμισης. Δηλαδή διαφορετικό βαθμό φθοράς στα ελαστικά, καθώς επίσης κ την μεγάλη κόπωση του οδηγού αφού οι τροχοί έχουν την τάση να μην υπακούν σε ευθεία. Η πίσω ανάρτηση μερικών οχημάτων χρησιμοποιείται προς ρύθμιση για ευθυγράμμιση.

Τα συμπτώματα τα οποία διακατέχουν το όχημά σας κατά την οδήγησή του σας προσδίδουν τι είδους ευθυγράμμιση χρειάζεται το αυτοκίνητό σας. Αν δηλαδή το όχημά σας ξεφεύγει πλευρικά, αν αποκλίνει δηλαδή της ευθείας κ είναι φανερά ή αμυδρά αισθητό, αν έχετε ανομοιόμορφη φθορά στα πέλματα του ελαστικού δεν αποκλείεται να έχετε κάποιο πρόβλημα με την ευθυγράμμιση και απλά ισόβαθμα να μην τραβάει .

Μπορεί να χρειάζεστε ευθυγράμμιση μπροστινού άκρου ή τεσσάρων τροχών. Καλό είναι ανά 2 χρόνια να γίνετε ένας έλεγχος

Στο κατάστημα μας παρέχουμε την υπηρεσία ευθυγράμμιση με μηχάνημα τελευταίας γενιάς. Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για τέλεια ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου σας.